100 jarig bestaan Postuma

Onlangs vierde Postuma – Groothandel in aardappelen, groeten en fruit – het 100-jarig bestaan. In samenwerking met Sfeermakelaar Arjan Vahl werd er op locatie gewerkt aan een muurschildering (ontwerp Arjan Vahl) op een muur met een hoogte van +/- 4 meter en een breedte van +/- 8 meter.

Gedurende de middag/avond arriveerden diverse genodigden die het heugelijke feit van het 100 jarige bestaan met de familie Postuma deelden. Op diverse locaties binnen de groothandel waren fantastische beelden/creaties van groeten, fruit en bloemsierkunst (ontwerp Arjan Vahl) te zien.

In de aankomsthal werd er door Arjan en mij, in een verbazend tempo en een fantastische sfeer, gewerkt aan de muurschildering. De gasten werden door ons uitgedaagd om ook een kwast in handen te pakken. Wie wilde/durfde was van harte welkom om zijn creatieve kwaliteiten te laten zien.

Doel was om samen de schildering aan het einde van de avond afgerond te hebben. Zie hier het resultaat, nog niet helemaal afgerond.