Kerstkaart Almere College 2011

Ook voor het jaar 2011 wilde het Almere College een bijzondere kaart, natuurlijk weer in samenwerking met leerlingen. Toen men mij benaderde had ik al snel iemand op het oog. Zoals voorgaande jaren niet een klas of een groep, maar nu slechts 1 leerling. Maar 1 hele bijzondere: Sarah van Engeland. Sarah zit in klas 3TL (VMBO) op onze locatie Via. Zij heeft in haar vrije tijd een bijzondere hobby: haar naaimachine, waar ze de meest prachtige dingen mee maakt. ( http://sz-aar.hyves.nl/) Binnenkort zal zij haar stage gaan lopen bij Kunstig Kitschwerk in Kampen waar zij in de winkel werk zal maken en verkopen.

Voor deze kerstkaart zijn we vooral uit gegaan van het thema ontmoeten wat we geabstraheerd hebben opgepakt in de vorm van mensen die samen komen, elkaar omarmen en samen 1 vormen. Ieder mens figuur heeft een eigen (kleur)patroon wat symbool staat voor alle verschillende unieke mensen. Wat wij erkennen en dagelijks zien bij ons op school: verschillende culturen die samen komen, krachten bundelen en samen sterk staan. Hopelijk straalt deze kaart onze visie uit.