Movie2Musical Props

Na het overweldigende succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat [bekroond met 3 Amateur Musical Awards: Beste Productie, Beste Ensemble, Pia Douwes Special Talent Award (Jonathan Vroege)] komt de Stadsgehoorzaal Kampen in samenwerking met Vuur&Vlam in 2014 met een nieuwe eigen productie: Movie2Musical.

Een semi-professionele voorstelling waarin diverse amateur talenten onder begeleiding van 3 grote namen: Marcel Visscher, Stanley Burleson en Joanne Telesford een musicalproductie neer zetten. Dit maal een compilatie van diverse grote musical en film momenten. Een spectaculaire voorstelling met fantastisch decor ontwerp van Larz Kemper.

Een serie van 40 maskers, 31 castleden. Ieder castlid zijn eigen unieke masker. Zie de foto’s.
Ik werd benaderd om de props uit de openingssc√®ne te verzorgen: maskers voor de castleden tijdens het nummer The Show Must Go On [Queen]. Ik ben gaan werken vanuit 3 thema’s:
-Sheet Music
-Clean Lines
-Posh & Feathers

Hierbij gebruik gemaakt van de kleuren centraal in de hele productie: Rood, Zilver, Wit, Zwart.