Interieur Kamper Genot

Kamper Genot is een snoepwinkel annex koffiebar en biedt een dagbesteding aan mensen met een indicatie...[...]...Mij werd gevraagd of ik wilde meekijken naar de creatieve aankleding van de koffiebar en snoepwinkel...[...]

Kamper Genot is een snoepwinkel annex koffiebar en biedt een dagbesteding aan mensen met een indicatie. Met twee locaties in de binnenstad van Kampen; een fantastische ervaring om hier eens binnen te lopen. Of het nu is om ouderwets zelf snoep te scheppen, ontspannen een kop koffie te drinken, de wereld aan fudge en chocolade te bekijken, een high tea of gewoon een kop koffie To Go….ze zijn van alle markten thuis.

Eigenaren Lyane en John wilde voor dit bijzondere pand ook een bijzondere aankleding. Mij werd gevraagd of ik wilde meekijken naar de creatieve aankleding van de koffiebar en snoepwinkel. Dit resulteerde uiteindelijk o.a. totĀ beschilderen van de meubels – zo’n 25-30 stoelen en 10-15 tafels – en belettering van ramen, deuren en schappen.

 

Meer weten over het prachtige concept van Kamper Genot? www.dolfijnenhuis.nl