Webshop: VEDpot

Er is enige vertraging met het inbouwen van de webshop. Neem tot die tijd hier eens een kijkje voor het huidige aanbod.

Gewoon voor de leuk of als handige “opberger– ideaal voor rondslingerende spijkers, punaises, paperclips, elastiekjes, strijkkraaltjes – of op zoek naar een origineel cadeau? Met de VEDpot heb je naast een origineel cadeau ook een uniek cadeau. Gewoon zo maar ook is het mogelijk om de VEDpot te laten vullen. Denk o.a. aan: snoepgoed, pasta’s, bakrecepten etc. Ook is de VEDpot in grote partijen leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een origineel bedankje op (huwelijks)feesten en partijen.

Op zoek naar iets specifieks? De VEDpot is ook op aanvraag te verkrijgen. Een dier, figuur of kleur in gedachten die momenteel niet aangeboden wordt? Informeer om te kijken naar de mogelijkheden.

Neem hieronder een kijkje voor het actuele aanbod.