Decor On Stage

De Stadsgehoorzaal bracht in samenwerking met Vuur&Vlam Produkties in mei 2015 de musical On Stage – a backstage musical in productie. Een eigen semi-professionele productie onder artistiek leiding van bas Groenenberg. Professional Marjolijn Touw (bekend van o.a. de musicals The Wiz, Sister Act, Nonsens, Ciske de Rat en haar rol als Frederique in de soap Goede Tijden Slechte Tijden…) zette samen met plaatselijk amateur talent een musical voorstelling neer.

Het Wolfland College viert het 100 jarig jubileum. Grootse plannen totdat het budget niet toereikend blijkt te zijn…

Larz Kemper, Hoofd Techniek Stadsgehoorzaal Kampen, benaderde mij een drietal weken voor de voorstelling. Hij had een “dingetje” waar hij mijn hulp bij kon gebruiken. Hij had een logo aangeleverd gekregen op papier en qua budget was het een uitdaging om met weinig toch groots uit te pakken. Hij dacht aan een paneel van om en nabij de 4 meter lang en zo’n 2,5 meter hoog. In een week tijd, veel obstakels, tegenslagen, weinig slaap en behoorlijk wat hersenkrakers kwam het Wolfland paneel tot stand.