The Wiz Probs: Toto

Foto Larz Kemper

“De Stadsgehoorzaal presenteert in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties de feelgood musical The Wiz ter ere van het 125-jarig bestaan van het theater. Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Movie2Musical en On Stage komt de Stadsgehoorzaal met deze nieuwe musical.

De komende maanden wordt er hard gewerkt door ruim 60 castleden uit Kampen en omgeving om een spectaculaire voorstelling neer te zetten. De musical The Wiz is een eigentijds verhaal gebaseerd op de zevenvoudig Tony Award winnende Broadway productie. De Nederlandse versie is geïnspireerd op de succesvolle filmversie The Wiz met Diana Ross en Michael Jackson in de hoofdrollen. Met wereldhits als Ease On Down The Road en A Brand New Day.

​De regie is in handen van musicalartiest Wieneke Remmers onder andere bekend van hoofdrollen in The Sound of Music, Toon Hermans en Op zoek naar Evita en de speciale gastrol zal gespeeld worden door musical awardwinnaar Marcel Visscher.” (bron: http://www.vuurenvlamprodukties.nl/the-wiz.html#)

Ook voor deze productie de rekwisieten en deel van het decor mogen doen. O.a. Toto, het hondje van Dorothy. Zie Toto ontstaan van “niets” tot iets wat voor veel kinderen echt tot leven kwam. Helaas heeft Toto het niet gered in de voorstelling, maar werd onderdeel van de fantastische aankleding in het gebouw van de Stadsgehoorzaal. Kinderen konden met Toto op de foto in zijn eigen fotohoekje.