Colbert Hans Jansen

Acrylverf op colbertjasje

Super gaaf project: Voor vriend Hans (inmiddels bekend als “de Stationszanger” uit Zwolle) een colbert mogen beschilderen. Jaarlijks wordt in het Agora Theater Lelystad door een kunstenaar of creatieveling een piano beschilderd, deze komt in de foyer te staan, waarna alle bezoekers zich vrij mogen voelen hier op te spelen. Hans mocht spelen tijdens de lancering van de nieuwe piano en kwam met het geweldige plan om het jasje voorgoed te koppelen aan de piano. Wil je spelen…speel dan in stijl.

Wat een teamwork van een stel onbekenden: Het Agora theater leverde de piano, Hans de muziek en ik het matchen-de jasje.

Dus: NU in het Agora een vrij bespeelbare piano MITS je de jas aantrekt.

 

https://www.facebook.com/AgoraTheater/videos/1548951978521475/