Muurschilderingen

Er zijn veel mogelijkheden betreffende het zetten van een muurschildering. Babykamer, kinderkamer, woonkamer, zolder, clubgebouw of autoshowroom, bijna alles is mogelijk.

Het beste kunt u contact met mij opnemen zodat ik samen met u uw ideeën kan doorspreken en u persoonlijk advies kan geven.

Kosten

Ik werk bij het zetten van muurschildering met een uurtarief. Dat uurtarief is inclusief materiaalkosten en exclusief de eventuele reiskosten die gemaakt worden buiten de gemeente Kampen.

De totale kosten voor het zetten van een muurschildering zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Ondergrond
    Is er een egale achtergrond aanwezig of gaat het om een wand met structuur? Beiden is mogelijk. Het zetten van een muurschildering op sierpleister, scan, spack, structuursaus etc. is zeker mogelijk. Houdt u er echter wel rekening mee dat het werken op een muur met structuur meer tijd in beslag neemt. Daarnaast is ook van belang met wat voor materiaal de muur is voor behandeld. Over het algemeen is een saus of grondverf voldoende. Echter is het mogelijk dat het gaat om een zuigende muur (muur die de verf (te) snel opneemt). Ook dit kan er voor zorgen dat het zetten extra tijd in beslag neemt.
  • Afmetingen
    Of u een afbeelding heeft van 30x50cm, 2×2 meter of een gehele wand, maakt qua tijdsduur zeker verschil. Dat neemt niet weg dat ook qua afmetingen vrijwel alles mogelijk is.
  • Type afbeelding
    Een (fotografische) afbeelding met veel details neemt meer tijd in beslag dan een afbeelding met (grote) enkelkleurige vlakken.

Portfolio

Mogelijkheden Babyborden

Liever niet iets blijvends, maar wel iets bijzonders aan de muur? Kijkt u eens bij het kopje Babyborden voor de mogelijkheden.